Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

semesterparadis

Goa, India


Efter Delhi var det tid att packa sina väskor och ansluta sig till de andra på Goa. Vi tog som vanligt taxi till flygplatsen och checkade in där för att sen i lugn och ro ta oss på lokalflyget till Goa. Väl framme var det stekande hett...från flygplatsen till paloma och sand and waves som vårt boende hette så tog det ungefär 1.5 timmar, på det vildaste bergsvägar och med en vansinneschaufför som tyckte att dte var helt ok att köra om i kurvor.

Goa är en paradisplats med oändligt sandstränder och djupa vågor. Havet var så varmt att till och med jag badade varje dag. Vi bodde i små hyddor(det kändes lite som villavillekulla pga av färgerna) och på nätterna så hörde vi vågorna. Hyddorna var inte mer än en säng och en toa men det räckte ju.

Annars var det mest bara sol och bad, efter att ha bränt mig ordentligt en gång så nöjde jag mig med att sitta på en veranda, titta på allt och läsa böcker.

På kvällarna var vi ute och åt, massor med god och vällagad mat som oftast avslutades med en god drink.

Det enda aktiva vi gjorde var att åka till en nationalpark ung 1.5 timmars resa bort. Det var fantastiskt, ca 220 kvadratkm stort och med ett 300 m högt vattenfall...massor med små apor som gladerlig stjäl dina saker om du inte håller utkik.

11 mars så packde vi våra saker och åkte tillbaka till pune, det är tid för verkligehetn att sätta igång igen.

permalink written by  vildros on March 4, 2010 from Goa, India
from the travel blog: Resor i Österled
Send a Compliment


comment on this...
Previous: kärleksmonument Next: besök i hyderabad

vildros vildros
1 Trip
164 Photos

Susanne är 35 år gammaloch är ute på sin livs resa i Indien,mestadels kring Pune, för en tidsperiod av tremånader.Intressen ärmusik, dans, lajv och textilier...

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2022 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: