Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Ladenkasten, winkelkasten en meubels praktisch en voordelig bij Zitmaxx Wonen

Calgary, Canada


Krijg je al een beetje last van voorjaarskriebels en ben je van plan je woonkamer van een nieuw look te voorzien? Of wil je meer ruimte creëren door eens goed op te ruimen en rondslingerende rommel zorgvuldig op te bergen? Een mooie kast is in dat geval zeer handig. Niet alleen vanwege de bergruimte, maar ook omdat je je woonkamer hiermee een nieuwe uitstraling kunt geven.

Bergmeubels zijn er namelijk in zeer veel stijlen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Bij Zitmaxx Wonen, een zeer grote en stijlvolle meubelzaak in de plaats Ter Aar, kun je op dit gebied je hart ophalen. De enorme collectie meubels bestaat namelijk o.a. uit prachtige ladenkasten en winkelkasten.

Door het gebruik van massief hout zijn deze oerdegelijk en onverslijtbaar. De collectie winkelkasten is ideaal voor wie graag spullen op wil bergen, maar daarnaast ook wil kunnen pronken met een mooi servies, een verzameling of woonaccessoires. De onderkast is namelijk af te sluiten met openslaande of schuifbare deuren terwijl de bovenkast is voorzien van glazen deurtjes. Hierdoor komen jouw pronkstukken perfect tot recht. Ben je juist op zoek naar een handig opbergmeubel waarmee je alles uit het zicht op kunt bergen, neem dan een kijkje bij de collectie ladenkasten. Deze zijn praktisch en stijlvol in één. Er is volop ruimte voor het opbergen van spullen en bovenop de kast kun je van alles neerzetten. Bij Zitmaxx Wonen heb je altijd vol op keus uit modellen en uitvoeringen zodat je er ongeacht je interieurstijl, wensen en smaak, altijd een passend model kunt vinden. Ook uit houtsoorten is keus. Kies je voor teak, eiken of grenen? En welke kleur past het beste bij je huidige interieur? Er is zeer veel keus en sommige kasten zijn zelfs in combinatiekleuren verkrijgbaar. Zo kun je de binnenkant in een andere kleur laten uitvoeren dan de buitenkant. Dit zorgt voor een eigentijdse en originele uitstraling.

Wil je de collectie meubels en kasten eens met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in Ter aar en laat je verrassen!

http://www.zitmaxx.eu/

permalink written by  ladenkasten on February 13, 2013 from Calgary, Canada
from the travel blog: Ladenkasten
tagged Netherlands

Send a Compliment


comment on this...


ladenkasten
1 Trip
0 Photos

http://www.zitmaxx.eu/

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2022 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: