Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Travelplans

Byron Bay, Australia


Maandag reis ik door richting het noorden, waar het een stuk warmer is dan hier (Sydney winter is 18-22 graden! maar s avonds wel een stuk frisser).
Ik had afgelopen week bij een reisbureau uitgezocht wat de beste manier is om naar de plaatsen te reizen waar ik heen wil. Maar toen zag ik hier in het hostel op het message board dat iemand met een auto op zoek was naar een reispartner met rijbewijs om maandag mee naar Byron Bay (ca. 12uur) te rijden. Heb haar dus opgebeld en nu is Johanna (Canadese, 29jr) mijn nieuwe road-trip-buddy! Dit was echt de manier waarop ik hoopte te kunnen reizen. Zo weinig mogelijk plannen en standaard-travel-deals doen, maar gewoon kijken wat voorbij komt en just go with the flow! We vertrekken maandagochtend, doen waarschijnlijk een overnachting ergens in op een strand halverwege en komen dan dinsdag ergens in surfer-hotspot Byron Bay aan. Ga dan tenminste een week in Byron Bay en dorpjes eromheen surflessen nemen om het echt onder de knie te krijgen.
Verder ga ik over twee weken een lang weekend naar Fraser Island met Andrea (vriend van Eef&Clau uit Venezuela, waar we vorig jaar mee in Venezuela gereisd hebben, die nu ook hier in Sydney woont) en drie van zijn vrienden. Met een eigen 4WD het eiland verkennen! Zin in!
En verder zie ik wel weer wat er op mijn pad komt!

Am enjoying life to the fullest, doe waar ik zin in heb en blijf nog even lekker weg van de realiteit waar ik ooit weer een keer ergens ga wonen en een baan ga zoeken.permalink written by  Margreet Wiegers on August 30, 2008 from Byron Bay, Australia
from the travel blog: Margreets life Down Under!
Send a ComplimentHey meissie!!
Wooooow wat ben je al ver in 1 week tijd!! Maar had niet anders verwacht.. Chill dat je met een drive-buddy kunt reizen! Als t een beetje prima persoon is, is dat zo ideaal! Bij elk hostel zag je wel advertenties hangen, zo kan je je heel Australie doorcruisen! En Fraser Island, zóóó mooi daar!! Met dingo's, rainforest en kraakheldere zoet-water meren metw itte zandstranden op 1 eiland! Spectaculair.. En hele leuke accomodaties! En als je dat dan ook nog eens met een of andere lekkere gast kan doen!! (Lees: Andrea, is dat wel veilig..?) Straks wordt t nog romantisch... ;) Geniet!
Een hele dikke knuffel! X

PS heb je een mobiel nmr?permalink written by  Wicked on August 31, 2008


thatchies!!!!! dude, ik ga dood van de jaloersheid, hoe mooi en cool is het daar!!! echt crazy leuk! ZO precies wat je verdiend hebt, keep that good kharma coming I say! Heerlijk je droompjes achterna en precies doen wat JOU het beste uitkomt, gewoon zoals het hoort! love you and miss you, echt je weet niet hoe veel.... blijf posten, echt leuk dit!

permalink written by  Eveline van den Heuvel on September 1, 2008


chick, hoe heerlijk... zit vol verlangen naar je plaatjes te staren en je avonturen te lezen. en natuurlijk meteen omringd door mooie mensen. trouwens, ik geloof dat ik andrea in Venezuela heb ontmoet, in 2001, welteverstaan. maar ik ken iemand die hem weer intiem kent. al met al, the boy gets around ;)

oh ja, ondertussen heb ik ook mijn eigen avontuur down under achter de rug (harhar), dus ik ben ook een beetje op vakantie (motherfuckin NOT). na ja, zit iig op de bank. en reis de hele wereld over met de documentaire serie 'planet Earth'. en jouw blog natuurlijk. zo kom je nog eens ergens?!

dikke kus lieverd, geniet!

permalink written by  Is on September 2, 2008


Leuk Margreet jouw verhaal. geniet er met volle teugen van voordat je weer in het gewone ritme moet gaan werken. Goede reis met de auto. Hopelijk vergeet je niet links te rijden.
Mooie foto's heb je gemaakt. Zo blijf je nog een beetje bij ons. Veel liefs
xx
Thea


permalink written by  Thea on September 2, 2008


Hey Margreet,

Zag je blog, dus vond dat ik ff moest kijken, maar heb nu al spijt. Natuurlijk gun ik jou al dat leuks en mmois van harte, alleen het doet me wel beseffen dat mijn maand China echt een beetje aan de korte kant was. Nu moet ik het weer doen met kantoor, tennislesjes geven op donderdad en een incidenteel Domstad feestje op vrijdag...

Geniet van alles wat je doet!

X Rogier

permalink written by  Rogier Koreman on September 3, 2008


Ben blij dat alles zo goed gaat!! Ben verder ook niet jaloers, heb nu alweer zin om morgeochtend veel te vroeg de trein weer te pakken naar 'Headvillage' - ok het is gewoon Hoofddorp het wordt er niet beter op :-( Enjoy!! Zaterdag nog laatste festivalletje mee pakken, zo jammer dat je er niet bij bent (wel lastige keuze feestje op de NDSM werf of Australie..) Top Blog trouwens! Veel liefs Roos

permalink written by  Roos on September 3, 2008


Je staat in mij favorieten hoor! Super dat je je zo vermaakt! Ik voel natuurlijk (net als de rest) ook wel een klein steekje van jaloezie, maar vind het vooral erg leuk om je avonturen te lezen! Vooral blijven doen dus.

Enjoy en grow as u go! (dan heb ik het natuurlijk over die spierballen die je van al dat boarden kweekt ;)!

Liefs,
Annelies


permalink written by  Annelies on September 4, 2008

comment on this...
Previous: Vertrek, aankomst en eerste week SYDNEY!!! Next: Nieuwsberichtje

Margreet Wiegers Margreet Wiegers
1 Trip
226 Photos

Ik ben Margreet. Ik werk al 2,5 jaar als management consultant bij Berenschot en woon samen met mijn vriend in ons eigen huis in een van de fijnste buurtjes van Utrecht.

Oh nee...

Ik ben Margreet. Ik heb mijn baan opgezegd, ben mijn huis aan het verkopen, ben single en vertrek volgende...

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2023 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: