Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Selamat datang di Bali!

Denpasar, Indonesia


Padang-padang = alles rustig aan. Niet moet, alles kan. Enjoy life, smile, surf, zweet je kapot en eet voor minder dan een euro! Dat is leven op Bali.

Heb nu net een week met mijn moeder genoten van Bali. Mams had net drie weken met Djoser met mn tante door Java en Bali gereisd en ik ga vanaf vandaag nog een maand met Wieke reizen, dus we hebben heerlijk relaxt zonder planning een weekje vakantie gehouden. Elke dag vanuit ons paradijselijke Balinese hotelletje in Jimbaran een dagtripje gemaakt naar tempels, dorpjes, Denpasar en stranden. Vooral de tempels en de rijstvelden in het binnenland zijn fantastisch. De stranden zijn een beetje vergane glorie, vooral nu in het regenseizoen - erg vervuild, op de meeste stranden ligt de hele strandlijn vol met afval. Maar ben nu ook wel erg verwend met de stranden in Australie!

Qua toerisme is het nu erg rustig door de economische crisis en de waarschuwingen van de Australische regering na de executie van de Bali-bombers. Dus de werkloosheid is erg hoog. Iedereen wil je tours, massages, manicures, sieraden en andere souvenirs verkopen. Vooral als je in de lokale restaurantjes eet zijn de prijzen echt bizar, je eet s avonds makkelijk voor 10.000 rupia - is ca 80 euroCENT!

Mams is nu net weer terug naar Nederland (bedankt voor een FANTASTISCHE reis mams! was fijn je te zien, tot over 4 maanden!) en ik vlieg zo naar Jakarta naar Wieke, waar we in een appartement van mensen die ik hier in Bali heb ontmoet kunnen blijven slapen. Meteen de ervaring hoe het is als Westerner in Indonesie te wonen - we worden van het vliegveld door de chauffeur opgehaald en de kok zorgt dat er eten wordt gemaakt! Voor morgen is aan de chauffeur ook al een itinerary doorgegeven waar hij ons heen moet rijden! Voelt wel erg decadent, maar wel lekker om mee te beginnen in Java.

Foto's uploaden doet het hier niet, dus de foto's van mij als Balinese prinses komen later ;-)

permalink written by  Margreet Wiegers on January 11, 2009 from Denpasar, Indonesia
from the travel blog: Margreets life Down Under!
Send a ComplimentHi Thatch! Wow, Bali... I am totally jealous!!! I've been there a few times, and miss it! Enjoy it all - though sounds like you totally are! Enjoy the Asian life-style, good food, relaxed people and the surf? You must be really good now! Will you come back to NL any time soon? Big kiss *

permalink written by  Aletta Jansen on January 25, 2009

comment on this...
Previous: Happy New Year allemaal! Next: Paar fotootjes uit Indonesie

Margreet Wiegers Margreet Wiegers
1 Trip
226 Photos

Ik ben Margreet. Ik werk al 2,5 jaar als management consultant bij Berenschot en woon samen met mijn vriend in ons eigen huis in een van de fijnste buurtjes van Utrecht.

Oh nee...

Ik ben Margreet. Ik heb mijn baan opgezegd, ben mijn huis aan het verkopen, ben single en vertrek volgende...

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2024 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: