Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Lentokoneella takaisin Kiinaan

Shanghai, China


Lensimme Koreasta Shanghaihin. Ekaa kertaa koneessa matkan aikana, ja tuntui todella ihmeelliseltä saapua toiseen maahan vain reilun tunnin lennon jalkeen. Se tuntui olevan liian nopeaa, liian helppoa. Suuri osa matkanteon iloa on sen kesto, jotta ehtii kunnolla miettimään siirtyvänsä taas uuteen paikkaan.

Shanghai on yhdistelmä vanhaa ja upouutta. Moderni New Pudong on pilvenpiirtäjien tykitystä ja eurooppalainen Bundin alue voisi olla palanen mistä tahansa Keski-Euroopan kaupungista. Hauska oli myos käydä erilaisissa museoissa, joista parhaiten mieleen jäi Shanghain historian museo, koska se oli niin mielenkiintoinen ja elävä, ja hauskaa kyllä, sijaitsi yhdessä Shanghain korkeimmista ja moderneimmista pilvenpiirtäjistä!

Hostinamme oli hiukan erikoinen pariskunta, ihan ikäeronsa takia. Nainen oli 28, ja mies kuusissa kymmenissä. Ulkopuolisen silmin niillä ei tuntunut olevan niin hirveästi yhteistä, mutta ehkä rakkaus on sokea, mikäli siinä rakkaudesta oli kyse. En muuten tiedä miksi moderni koulutettu ja toimeentuleva kiinalaisnainen lähtisi vanhan länkkarin mukaan edes rahasta.

permalink written by  rosabella on February 27, 2012 from Shanghai, China
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentSitä ikäero juttua on liikkeellä muuallakin! Maailmassa monta ihmeellistä asiaa....paljon olet nähnyt ja lisää on tiedossa. Täällä talvikamppeet on vielä tarpeen.

permalink written by  Hansku on March 5, 2012

comment on this...
Previous: Yhteenveto Koreasta Next: Kiinan kauneimmassa kaupungissa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2021 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: