Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Phuketin saarella

Phuket, Thailand


Kiire tänne Phuketiin johtui siitä että ehdin tapaamaan veljeani, joka oli täällä pakettilomalla ja lähdössä pian takaisin kotiin. Ehdinkin ajoissa viettämään hänen kanssaan päivän Karon beachilla. Majoituin ihan luksuksesti lisävuoteella samassa hotellissa! Siis ei yhtään torakkaa??

Syötiin thaimaalaisia herkkuja ja valloitettiin kauniilla laululla eräs suomiravintola ja yksi ruotsalaisbaari. Ihme ettei meitä palkattu töihin jokapäiväisiksi viihdyttäjiksi! :) Uin myos ensimmäistä kertaa reissun aikana meressa, vesihän on ihan liian kuumaa jotta siellä edes virkistyisi! :) Mutta kyllähän se oikeesti sen verran virkistaa aina, päästä omaan elementtiinsä ja "piiloon" auringon porottavalta kuumuudelta.

Veljen mukana lähti suomeen tavaraa joten rinkka taas keveni hetkellisesti. Samoin lähti kaikki talvivaatteita muistuttavat (roskiin siis, tai toivon että joku ne sielta adoptoi tarpeeseensa), ei taida tulla tarvetta teepaitaa kuumemmalle vaatteelle seuraaviin kuukausiin! Lisäksi kaikki ruoanvalmistus ja -säilytysastiat taitaa lähteä niitä tarvitsevalle, muutama kirja menee sille joka niitä haluaa, ja mitään aurinkovoidetta kummempaa ihonhoitotuotetta ei ole tarvis käyttää. Lopputulos tulisi olla se että 35 litran vetoinen rinkka (noh, reppu) jää hiukan vajaaksi, ja on painoltaan vajaa 5 kiloa.

Menin yöksi halpaan BackPacker hostelliin, koska halusin kokeilla millaista se oikein on. No, se on tosi kähyistä, kaikin puolin epäaitoa, likaista, tunkkaista ja ahdasta! Ihmisten kodit on oikeesti paljon mukavampia ja kotoisempia koska ne on suunniteltu asumisen tarpeisiin, toisin ku ne luolat joissa budjettimatkaajia majoitetaan kohtuuhintaan. Menin nettiin, lähetin pari hostauspyyntöa ja muutan jo tänään uudelle CouchSurffarille ihan Phuketin Kata beachille! :)

permalink written by  rosabella on March 19, 2012 from Phuket, Thailand
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentPieni huomautus! Meri EI voi olla liian lämmintä :)

permalink written by  Jenna on March 22, 2012


Olet selvästi päässyt paratiisiin, kun matkakertomus hidastui :)

permalink written by  eila on March 25, 2012

comment on this...
Previous: Thaimaan kuhisevassa paakaupungissa Next: Krabilla snorklaamassa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2024 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: