Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Koditon ja onnellinen

Hyvinkaa, Finland


Uuden vuoden taitteessa piti jättää mukava mummonvinttihuoneistoni Riihimäellä. Mutta en kanna huolta, maailmalta löytyy kyllä uusia koteja. Ja viimeiset päivät ennen lähtöä punkkailen vielä kaverin luona.

Samalla kun jätän ystäville hyvästejä, mietin mihin heidän elämänsä tästä jatkuvat sillä aikaa kun olen poissa. Matkalla joskus helposti unohtaa kuinka aika kotona jatkaa kulkuaan ja asiat muuttumistaan. Reissujen jatkuessa pitkään alkaa jäädä ulkopuoliseksi kotipuolen jutuista.

Matkan päällä aikakin vääristyy; päivä voi tuntua vuodelta ja vuosi yhdeltä päivältä. Kaikki muu kuin matkalla tapahtunut saattaa alkaa tuntua unelta, tai jonkun toisen elämältä. Joskus tuntuu, että tien päällä on tavallaan kuin toisessa ulottuvuudessa.

Siitäkin huolimatta ja osittain ehkä juuri siksikin, matkalla vietetty aika on todella erityistä. Eikä tien päältä tunnu juuri koskaan olevan kiire kotiin, sillä matkalla olostakin voi tulla reissaajalle koti.

permalink written by  rosabella on January 1, 2012 from Hyvinkaa, Finland
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentElämä jatkaa toki kulkuaan, mutta kyllä me sun ystävät täällä sua odotetaan <3

permalink written by  MovLo on January 3, 2012

comment on this...
Previous: Varustelut Next: Venäläisellä bussilla Pietariin

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: