Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Venäläisellä bussilla Pietariin

Saint Petersburg, Russia


Rajan yli kiidettiin hitaasti venäläisellä bussilla ja saavuttiin Pietariin myöhään toissailtana. Matka oli junailua kiinnostavampaa ja takuulla halvempaa, bussilla pääsi kahdellakympillä. Tervetulokomitea Pietarin päässä oli mukava ja päästiin heti väsyneet matkaajat kuumaan suihkuun ja lämpimään kotiin. Pitkän matkapäivän jälkeen ei muuta tarvitsekaan.

Pietarissa on kahdessa päivässä jo ihasteltu eremitaasin taideaarteita ja ajeltu monta kertaa metrolla. Tämä miljoonien kodikseen kutsuma metropoli on houkutellut meitä käyttämään enemmän rahaa kun mitä ajatteli. Eilen juhlittiin Marin synttäreitä ravintolaillallisella! Ollaan nyt sitten virallisesti molemmat ihan yhtä 24-vuotiaita koko matkan loppuajan. :)

Ensimmäisinä päivinä on kipeytyneet hartiat, niska, selka, jalat. Raskasta on kantaa selässään kantaa kaikki tarvitsemansa, mutta eiköhän kroppa totu muutamassa päivässä.

Tänään osteltiin junalippuja jatkomatkalle hostimme avustuksella. Halvalla pääsee kun etukateen varaa, ja nyt on taskussa liput Pietarista Ulan-Udeen asti noin 6000 kilometrin päähän täältä missä nyt ollaan. Se tarkoittaa montaa päivää junassa. Onneksi mukana on kirjoja, pelikortit ynnä muuta mukavaa viihdykettä.


permalink written by  rosabella on January 6, 2012 from Saint Petersburg, Russia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Koditon ja onnellinen Next: Punaisen torin taivaltajat

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: