Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Romanovien kaupungissa Yekaterinburgissa

Yekaterinburg, Russia


Yekaterinburgiin saavuttiin yön selässä, selvisimme 23 tunnin junamatkasta yllättävän helposti. Sitten taksilla hostimme luo, jonka kotona ei sitten ihan hirveesti ollutkaan tavaraa. Vitsailtiin sen asunnon minimalistisuudesta, mutta olihan siellä sängyksi aukeava sohva ja vanha levysoitin, johon oli klassikkoja soitettavaksi. Keittiössä oli pieni taso, jolla oli vedenkeitin ja lattialla mikro, Iikkunalaudalla kaksi kuppia, lautasta ja lusikkaa. Käyhän se noinkin.

Kaupungin katseluun jäi aikaa 3 päivää koska itään menevissä junissa oli halvat paikat myyty loppuun jo aiemmin ja jouduimme vaihtamaan matkapäiviä.

Romanovien kaupungissa oli paljon nähtävää ja koettavaa tähän ruhtinasperheeseen liittyen. Tarinat paenneesta Anastasiasta saivat ihan uuden ulottuvuuden näkemällä paikat, jossa kaikki tapahtui. Tosi asiassa kukaan perheenjäsenistä ei tosin ehtinyt paeta; loputkin perheen kaksi lasta tunnistettiin jäännoksistä muutama vuosi sitten. Mutta taru on aina totuutta kiinnostavampaa.

permalink written by  rosabella on January 14, 2012 from Yekaterinburg, Russia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Pikavisiitilla Vladimirissa Next: Baikal-järven lumoa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: