Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Baikal-järven lumoa

Irkutsk, Russia


Tänään saavuttiin aamuyöstä tänne Irkutskiin 53 tunnin junamatkan päätteeksi. Olo oli ainakin levännyt jos ei muuta, sillä nukkumisen, syömisen ja kortin pelaamisen lisäksi junassa on kovin vähän viihdykkeitä. Otettiin taksi sitten Irkutskin juna-asemalta hostin luo ja painuttiin nukkumaan pariksi tunniksi. Niillä vähillä unilla on koko päivä painettu, mutta into on pitänyt virkeänä.

Käytiin Baikal-järven rannalla olevassa pienessä kylässä, Livstyankassa, minibussin kanssa joka oli reilu tunnin matkan päässä täältä kaupungista. Asteltiin järven rannalla hyisessä säässä ja otettiin paljon valokuvia. Hosti kehotti käymään kastautumassa, mutta taidan jättää sen siihen kun tulen käymään kesällä uudestaan. Pakkasta oli kuitenkin kolmisenkymmentä astetta ja tuuli suoraan siperiasta.

Huomenna aikaisin aamusta on edessa uusi junamatka, seuraavaksi kohti Ulan-Udea. Ylihuomenna pitäisi jo kolkuttaa Mongolian rajaportteja, josko ne oikealla viisumilla meille aukeaisivat.

permalink written by  rosabella on January 18, 2012 from Irkutsk, Russia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Romanovien kaupungissa Yekaterinburgissa Next: Kierretaan Baikalin rantaa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: