Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Vapaaehtoistöissä koulussa

Balikpapan, Indonesia


Olen jo kolmatta viikkoa takaisin koulun penkillä, vapaaehtoistöissä kansainvälisessä koulussa Indonesian Balikpapanissa. Koulutyö on sujunut päiväkodilla rattoisasti, lapset opettelevat kirjaimia, numeroita ja englantia.

Me kaikki vapaaehtoiset asumme hienossa isossa asunnossa. Meillä on käytössämme uima-allas, kuntosali ja keilailuhalli. Minulla on oma iso huone ja seinän kokoinen ikkuna suoraan kauniiseen puutarhaan.

Mitä edellisessä tekstissä petasin että joudun vielä itsekin sairaalaan, niin näin kävi. Sain vatsatulehduksen ja ihotulehduskin uusi, joten hankkiuduin eilen klinikalle tarkastukseen. Kansainvälinen klinikka olikin ihan toista maata kuin se loukko missä hostini joutui sairastamaan, kaikki hohti uutuutta ja puhtautta ja järjestelmällisyyttä. Sain Australialaisen lääkärin joka totesi tautini ja määräsi antibiootit.

Minua pyydettiin vielä jäämään pidemmäksi aikaa töihin, tuntuu että työpanostani arvostetaan täällä paljon. Yhteisö on tiivis ja mukava. Taidan jäädä tänne vielä joksikin aikaa..

permalink written by  rosabella on October 2, 2012 from Balikpapan, Indonesia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Sankarviitta harteillaan Next: Lähdön tunnelmaa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: