Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Laivan ainoa Bule osa 2

Surabaya, Indonesia


Oli aika show tämän kanssa, mutta sain lopulta ostettua jatkolipun laivalta. Se kirjoitettiin käsin edelliseen matkalippuuni lippusivulle "Parepare-Surabaya 200000 Rupiah".

Saavuimme aamuyöstä Makassariin, jolloin minua tultiin ravistelemaan hereille. Hyteissä olisi kuulemma nyt tilaa kun iso osa ihmisiä jäi pois laivasta. Toistin heille jo aikaisemmin selittämäni, hytti on liian kallis. Vielä vähän myöhemmin miehistön jäsen tuli uudestaan herättämään; anna laukkusi meille säilytykseen ettei kukaan varasta niitä yöllä, ilmaiseksi. En todellakaan ollut laukunraahaustuulella aamuyöstä kun minut on juuri herätetty kahdesti. Olin liian väsynyt noustakseni tai edes vastatakseni, joten nostin silmäläpät takaisin silmille.

Vessana toimi aasialainen peruskyykky, mutta vessapaperin virkaa toimittavasta alapesuletkusta tuli niin pienellä paineella vettä ettei sillä oikein saanut suihkittua. Pari päivää torakkoiden seurassa nukkuneena suihkuun oli päästävä, joten kiipesin ahtaaseen pieneen suihkukoppiin joka haisi vahvasti virtsalta ja käänsin hanan täysille, jolloin katosta valui ohut katkeileva noro viileää vettä.

Minusta otettiin jatkuvalla syötöllä valokuvia, osa kysyi lupaa ja osa ei, suurinta osaa ihmisistä huvitti kaikki mahdollinen mitä tein. Jokaikinen halusi puhua minulle, halusi istua viereen ja koskea minua ja ottaa valokuvia. Olen melkoisen turtunut siihen, mutta laivalla ei päässyt minnekään pakoon tätä julkisuutta. Olin valokeilassa 24/7 kun halusin vain olla hetken omassa rauhassa.

Kolmas päivä merellä oli raskas; torakat ja muurahaiset ketutti, ihmiset ketutti, laivaruoka ketutti ja päivän ainoa hyvä hetki oli upea auringonlasku, vähintään siksi että se olisi tämän merimatkan viimeinen.

Neljännen päivän aamuna heräsin siihen että vihdoin oli maata näkyvissä, lopen uupuneena mutta en sentään täysin nitistettynä saavuin Surabayaan. Täältä on vielä yhden päivän matka Balille, jonne jatkan sen enempiä pysähtelemättä, nyt kun aika Indonesiassa alkaa käydä vähiin.

permalink written by  rosabella on October 21, 2012 from Surabaya, Indonesia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentMitä ne torakat tekee? Kävelee päältä vai? tuleeko suuhun, nenään? Pureeko?
Mulla käy täällä kylmät väreet, kun ajattelenkin.


permalink written by  eila on October 21, 2012


Neljä päivää purjehdus! Tämä on pitkä ...

permalink written by  Pierre-Olivier Sur on October 22, 2012


my co-worker's step-mother brought in $19833 last month. she has been making cash on the laptop and bought a $547900 condo. All she did was get lucky and work up the directions leaked on this web site http://run19.com


permalink written by  run19.com on October 25, 2012

comment on this...
Previous: Laivan ainoa Bule Next: Vihdoin Bali! Vihdoin sänkyyn nukkumaan

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: