Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Arki odottaa aivan huomaamattomasti matkaajaa

Perth, Australia


Olen ollut jo reilu pari viikkoa täällä Perthissä Australiassa ja alkukankeudet on voitettu. Ensimmäiset yöt sohvasurffasin ja hain kovasti töitä, kunnes päätin jättää syötit vesille ja etsiä sen sijaan asunnon. Kurinalainen työnhaku palkitsi ja sain viikon sisään saapumisestani Australiaan vakkaripaikan suositusta rantakahvilasta. Asuntoja oli tarjolla reilusti, joten valitsin omakseni kolmen makuuhuoneen talon omalla pihalla, jota jaan kahden muun nuoren kanssa ja se sijaitsee vain 10 minuutin pyöräilymatkan päässä biitsistä ja työpaikasta. Myöhemmin minulle soitettiin ja tarjottiin toistakin hyvää työpaikkaa (leipomokahvilasta) ja sain tyydytyksekseni kertoa heille että minulla on jo työpaikka. :)

Work and Holiday lähti käyntiin todella helposti,ja nyt parin viikon päästä saapumisesta tuntuu jo kun olisin ollut täällä pitkään. 10 kuukauden reissuilun jälkeen tuntuu omituiselta olla paikallaan, mutta kai tähän jossain määrin myös tottuu. Nyt kuviot ovat arkiset ja työvoittoiset, jotta saisin kerättyä nopeasti rahaa uusia seikkailuja varten!

Kiitos kaikille blogini lukijoille näinä menneinä 10 kuukautena matkalla Aasian halki! Kuoppaan tämän blogin tältä erää, mutta pysykää kuulolla, uusia matkoja on luvassa!

permalink written by  rosabella on November 20, 2012 from Perth, Australia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentOlipa mukava matka, jatkoa odottaen.

permalink written by  hansku on November 21, 2012


Muistinko kertoa, että Hansku ei tule Australiaan :) Pelkäsi tietysti, etten osaa perille :) :)

permalink written by  eila on November 21, 2012

comment on this...
Previous: Indonesian yhteenveto

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: