Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Indonesian yhteenveto

Kuta, Indonesia


Viimeinen yö ennen Australiaan lähtöä kului Kutalla, menin samaan bed&breakfastiin minne jätin matkalaukkuni. Kulutin päivän erilaisissa hoidoissa ja hieronnoissa ja shoppaillen vaatteita jotka ei näytä siltä, että niillä on reissattu ympäri maailmaa viimeisen vuoden ajan.

Australia oli tietenkin jo mielessä etualalla ja arkielämän pikku ongelmat, kuten työpaikan ja asunnon hankinta uudessa maassa ilman mitään kontakteja.

Vietin Indonesiassa yhteensä 59 päivää. Matkustin pohjoisesta Kalimantanista etelään, ja Javan saaren kautta Balille. Kaikki matkan maa- tai meriteitse.

Majoitus on Indonesiassa kohtuuhintaista, Balilla kalliimpaa, vietin noin kaksi viikkoa maksullisissa majoituksissa ja loput ajasta tein vapaaehtoistöitä ja CouchSurffasin. Ruoka on kohtuuhintaista, paikallisissa ruokapaikoissa ateria maksaa noin euron, pöytäliinaravintoloissa noin 3 Euroa.

Matkustin pääasiassa busseilla, bemoilla/kijangeilla (jaettu minibussi/taksi) ja laivoilla ympäri Indonesiaa.

Indonesian matkan kustannukset (matka-aika 59 päivää): Matkustus: 320e (josta viisumi 43 Euroa, sekä lentoliput Australiaan 97 Euroa). Yöpymiseen: 60 eur (2 viikkoa hostelli/guesthousemajoituksessa). Ruokaan ravintoloissa ja katukeittioissa, seka kaikkiin juomiin mukaanlukien alkoholit 330e. Huveihin, nähtävyyksiin, lahjoihin, tuliaisiin ja muuhun kului yhteensa 240e (sisältää uusia siistejä vaatteita työnhakua ja -tekoa varten Australiassa).

permalink written by  rosabella on November 2, 2012 from Kuta, Indonesia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Kuorsauksen kaupungissa Next: Arki odottaa aivan huomaamattomasti matkaajaa

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: