Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Kierretaan Baikalin rantaa

Ulan-Ude, Russia


Baikalin eteläpuolella ollaan, nyt Ulan-Udessa. Matkustettiin tänne junalla Irkutskista. Ja ostettiin kaupungilla jo liput aamulla lähtevään bussiin kohti Mongoliaa.

Lähdettiin etsimään hostiamme ja se olikin aika reissu. Saman nimisiä katuja jolla se asui oli kaksi, ja niissä talonumerointi aika erikoista. Käveltiin ympäri pari tuntia ja kyseltiin jokaiselta vastaantulijalta osoitelappu kädessä suuntaa. Lopulta löydettiin tänne perille, selkä hikisenä, mutta muuten syväjäässä tarvottuamme pari tuntia reilun 25 asteen pakkasesta.

Ei sitten enää oikein ehditty kaupungille, meni tää päivä tässä ihan järjestellessä matkaa eteenpäin sekä käytännon asioita kuten pyykinpesua. Valitettavasti siis Ulan-Uden katselu jäi siihen ku tarvottiin rinkka selässä keskustassa ostamaan lippuja, sekä siihen ku etsittiin hostimme taloa pari tuntia neuvostoaikaiselta asuinalueelta. Ei ehkä ne kaikista kauneimmat nähtävyydet, mutta selvittiin kumminkin. Huomenna siis nokka kohti Mongoliaa.

permalink written by  rosabella on January 19, 2012 from Ulan-Ude, Russia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentNiin teillä on siellä pakkasta. Suomessa aika vähän. Lunta sen sijaan on satanut viime päivinä reippaasti.

permalink written by  Eila Pietilä on January 19, 2012


Good idea....
http://www.rosesandgifts.com


permalink written by  deepa on January 24, 2012

comment on this...
Previous: Baikal-järven lumoa Next: Jäähyväiset Venäjälle

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2019 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: